Followers

Wednesday, June 9, 2010

Pregnant 13week

Alhamdullilah, dah masuk 13weeks pregnant. time scan dat day dah nampak kaki & tangan baby...hearbeat baby laju.baby mula gerak2 time ultrasound scan dat day..best sangat tengok baby dalam perut sendiri.dah nak abis 1st trimester ni,rasa mual2, loya, pening ada kurang sikit tapi still ada.=)doctor advice banyakn rest, n jaga kandungan...

de best part> my belly may be popping out a bit now as well.n i should think to a very cute maternity wear..hahaah,tapi tak suka style orang dulu@makcik2, if pregnant je kena pakai baju besar2..fashion dress yang bunga besar2...ehehehe."i xberkenan la you..." dis time dah plan ngan hubby nk banyakkan "retail theraphy" so dat i akan kelihatan trendy moms-to-be s long s my pregnancy period...hehheh

Thursday, June 3, 2010

Pregnant 10~11weeks...

Alhamdulillah, dah nak 3mnth pregnant.semuanya okey..juz morning sickness still ada..huhuh, kekadang smpai xlalu nak makan...tapi paksa juga untuk kesehatan baby,dalam bulan ni nk scan lagi..baby dis time end of Week 10, my baby graduates from embryo to fetus..cepat la besar baby cayang =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...