Followers

Friday, December 20, 2013

MakeUp effects






















MakeUp Effect Interested ~contact me = 011-17612361 zulaikha

Thursday, August 29, 2013

UPDATE : Makeup Bertunang ( 25/08/13)

Alhamdulillah...finally u dah selamat menjadi tunangan orang ek. ehhehe... nasiblah u bagitau i nak bikin majlisif tak...confirm i nak merajuk SETAHUN tau... jap-jap, kesian gangs kite lain u tak invite kan... zalim la u wahai Rashidah @ eshi.... hehehe..

ni lah kawan baek..kawan gadoh..kawan enjoy..kawan nangis...kawan yang dari dulu kite kenal...almost 18years tau..... hehehe..dari primay school sama2 kena keja anjing... sampai secondary school kite gaduh2 manja at biology lab kan.. kite yang dulu gaduh dengan cikgu..tapi u yang kena panggil masuk staff room..i slamat..ahahah.. kite yang sama bawa n party makanan masa cikgu BM takde.... n yang paling best kite sama dengan "ayah" yang sama.... manyak rindu kat ayah...huhuhuh... missing in action... Cikgu Tomo Hardjo Zakaria....dimanakah kamu????? huahuahaaaaa.... n paling best untuk u dear... nasiblah kite tak sama2 share secret admire..kan u punya fav teacher... yang style rambot dia memamg wanted la kat SMKTM kan...ehhehehe.. oouh jap u jugak pernah tinggalkan i..time kite party liar kat beach.ahhha... siap2 nangis bagai...opppps!! tercerita.. kesian i tau... dah lah mengharungi malam sendirian bersama para boyfren yang maen game "best men win" siap2 pakej dengan tayangan makhluk ghaib la... u la...boleh plak meninggalkan i..ehhehe... memory tau... eh.. jap, nak say thanks jugak pasal tolong mintakan autograf kat my ...... dulu kan... giler la... manyak beb nk cerita tapi dah malas nak type..heheh..


apapun, tahniah la ek... dengan dialog "

ESHI tunang????! weh... sejak biler eshi reti BERCINTA??????

tu i pun misteri nusantara...u jawab sendiri k...hahaahah....


aweks cun~

selamat dah bertunang

dia request tak mo heavy makeup... eh... diam boleh tak.. kite tenyeh je kang..hhehe

tahniah beb~


beb... muka tak payah nak control sangat...hahahadoi

UPDATE: MAKEUP


 fitness makeup : G-FIT Battle (11-12may 2013)



  guess how old  she is????
  a very "super pretty mom" opssss grandma.... at 50's age old....eheheh
love u kak ram!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...