Followers

Thursday, May 5, 2011

SCR5 STROLLER


30 april 2011
harini ni mama papa nak mencari stroller untuk princess danisha,,,sebenarnya mama berkenan sangat kat Quinny Heavy use speedi minat juga kat Quinny zap xtra ni...tapi kan...harga dia kan..aduyai..lum termampu lagi...semua brand Quinny harga RM1K++ alahai..minat sangat,tapi 4de time being xmampu lagi...n nak jugak pakai Quinny suatu hari nanti..so mama kena start menabung ~ hheheheh....
nak yang ni...

suka yang ni jugak...alahai smart seh...nak please....nak...nak...
yang mama syooook sangat masa princess masih newborn lagi ni hah,
Iglesina prams cun giler..lagi2 baby girl duk dalam tu..tapi harga.maaaaaaaaaaaakkkkkk aiiiiiiiiih~lagi2 bila convert MYR...Xtertahan rasanya..


sila buat calculation & convert ke Ringgit Malaysia ya...WooooW~Price??
cun kan prams ni???
oleh kerana budget less then RM500 for a good n compatible n safety 1st stroller.mama papa decide to buy SCR5 stroller (edisi Quinny Malaysia.~quite similiar kan) untuk tidak menghampakan mama...kira bersukur la dapat yang ni...brand Sweet Cheery jer...made in malaysia tau...tgok kat sini..click clic

ni la SCR5 bila dilipat....nak tengok rupa bial dah masuk dalam bonet mr.matrix mama??
********************************************
*********************************
************************
******************
************
********
****
**
*

2 comments:

  1. salam puan....nak tnye lah stroller tu nak jual x... anak dah besar kan hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe.... tu harta pusaka.. dah takde model tu. skarang kuar model scr6/9 yang lagi cun n stylish...heheheh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...