Followers

Tuesday, May 10, 2011

1st GIVEAWAY "moment to be remember"

join??? click banner ya


sedang mama jalan2...mama singgah2 nak shopping2, sedang belek2 item mama ter''enter kat blog yang sangat la menarik tertarik gitu, alah yang tuannya claim tak cun tapi manis alalaa laaa dear...cute ler...yerrr..macam tajuk contest tu..ahhaa..."moment to be remember"hahaha rasanya dalam hidup mama dat 2many moments to be remember lorh...tp yang romantic adalah moment with papa princess ler..ehheh, so..mama pun cedok2 picture dalam peti emas ni...terjumpa la yang mama syuker..yezzzzzzzzzzzza..nak tepek la..nak join contest.mana la tau rezeki pas ada baby ni...dapat ler ka...ehehehes..dengan kembang hidung dan besar hati mama uploadkan picture ni.....


mama & papa zulika

ohohhooo....so why ya mama kata picture ni " yang paling romantik dan menarik tertarik kau memang d'boMM "jawapannya ialah...jap2...nak bilang mama syuker contest ni coz penganjur yang cantik manis kata "Hadiah Giveaway nie ade lah satu session PRE WEDDING or POST WEDDING dengan konsep pilihan pemenang..tapi tarikh mengikut kesesuaian kedua belah pihak... tak pun COUPLE PHOTO or FAMILY PHOTO or MATERNITY PHOTO or KIDS PHOTO....anda pilih la yup...." ok2 tu kan....bessssh~


"Saya perlukan giveaway ni sebab.............."
ni lah picture yang mama amik masa mama rasa mama slim gitu den picture ni yang last untuk mama papa beraya hanya berdua coz pas tu mama dah ada anak2 yang akan interframe sama skali..mama nak sangat if ada orang yang tangan kreatif snap2 picture mama n papa, coz nak g studio n upah orang mama kena pikir double triple dulu la yer...heheh(bukan kiasu yaa...) dulu masa wedding xsempat nak wat outdoor photoshot...time preggy papa jer jd camera men, ni dah ada princess nak dapatkan snap whole body pun syusyah gak.mama yang cun. nakla jugak merasa diambil gambar oleh orang2 yang superb pro ni..so, mama nak nak nak sangat sekiranya dapat diberi peluang untuk tangan2 ajaib ni snap picture mama papa ~


p/s: sowi lew..mcam terbebel panjang je rasanya...hehehe, nway tenkiu dear adik manis heeheheh=)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...