Followers

Thursday, May 5, 2011

UPDATE ~30april2011~
FOUND again my MILK BOOSTER
FANUGREEK CHOCOLATE MIX @ dr.s' choice
yang milk booster kali ni memang best...sedap ooooo chocolate flavor.tidak le rasa fanugreek tu..alhamdulillah boleh diterima badan n serasi..bantu jugak dalam penghasilan susu..yaaaaaeeaeah!dalam sekotak ni ada 8sachet..punya la cari kat jb ni...padahal rumah sebelah je tesco..jusco..giant..pharmacy bersepah2..xjumpa2..last2 time g jalan2 nak mencari stroller scr5 princess tu nyinggah kat watson jusco tebrau city...main target nak aim benda ni...tajam je mata terus g kat tempat nutrition ni....aarrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhghhh! jumpa..xbanyak stok...terus grab 2box...alhamdulillah..nnt dah abis dah tau nk cari kat mana yer..so moms yang breastfeed yang ada kat johor..if nak cari fanugreek chocolate mix ni...mama dah tau tempaknya.....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...