Followers

Tuesday, May 24, 2011

21may2011~saturday~

as usual..saturday is mama shopping day..what? yaaa...every saturday...weekly...heheh...syukur bukan daily shooping day yer papa.ok2 dia wonderful weekend xde kemana pun..juz nak round jb..so we decided to go to seri alam @masai...huh? what for ya..aper je ada kat masai tu...heheh..dimana ada shopping mall, disitu mama ada..hahaha..selain dr rumah ma best fren si shinuar yang ada dinasour tu kat masai..mama ada nampak tesco.huh? shopping kat tesco jer? hek eleh ada aper jer seh...so mama xde la shopping aper2 sangat yer..selain jajan2 nak isi perot n sedikit groceries ( cikit n yang important je..coz saturday~no plastic bag!).dalam mama ronda2 n tengok kat dalam tesco (sementara papa smoking~huh...")

adalah salesman sorang ni duk promote mama "learning english for your beloved
baby" ok2 mama pun spent la few minute untk dengar dia punya
briefing..hahah..memang la sangat bagus untuk princess learn english since awal2
lagi kan..n bila dat guy tanya mama "puan, what do u think about english? n what
exact time do u think ur baby should learn english'? ok2 mama jawab..." i
strongly believe that to give a good education in whatever field @ kinda
language...start from inside yaa, i meant since a little baby inside ma
tummy..." yes! good puan~ salesman tu jawab...lorh memang ler..dalam islam pun
dah ajar macam tu ya en.salesman...so dalam dengar dia membebel yang
panjang(more 2de product den what english is) mama pun yer kan je
la...ahhah..lastly dia keluar 1form untuk mama sign (hah? giler ker kata
briefing tadi...pastu nak register trus..sorry yer...dengan mama yang dengar
xdengar apa dia cakap...dengan papa yang g smoking td..how come mama nk suka
hati sign apa2 form...yup! ada papa yang mama kena discuss dulu...coz kena la
respect ya,xleh suka2 hati jer...den yang membayar nnt pun papa...buatnya
program ni just money oriented..xker rugi je..uhuhuh...for sure mama memang nak
princess learn english yer...but tunggu til mama jumpa program yang betul2
menyakinkan mama...so moms lain ada advice x>??? share yer..

jalan2 yuk~

si comel princess danisha
yeaaaah...ni mama~

after slesai segmen "salesmen" mama teruskan misi shopping yer...ok2 round2 jap dalam teso sri alam den balik terus,pastu kepenatan...pastu tido..ok2 ni jer yang mama buat saturday @ 21may2011...yang lain2 tu sangat private & confidential...hehe...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...