Followers

Thursday, June 2, 2011

31may2011~checkup

yeeeeeeeeeeeeah...harini princess nak g checkup lagi...harini princess dah 5month3weeks..ouuuhk harini juga nak kena injection lorh..princess tadi pagi bangun mama kejut 7am..muka xde mood je anak mama ni..ahahha, pas dimandikan princess diam je xactive macam biase if lepas manndi princess akan lompat2 n ketawa2 suka...hehehe, kali ni macam tau je nak g monthly checkup n kena inject cian la anak mama...ehheh..xper sayang mama ada yer...
checkup kat government clinic.mama g berdua je dengan princess, papa ada urusan..ok2 .appoinment 9am tapi as usual mama kan agak lewat so dh 9.30pm baru mama sampai..dapat number xbrapa cun la..ehehe ada lagi 12turn nak tggu number mama naik..heheh..ok2 sabar yer...macam biase bila datang jer..perkara routine yang mama n baby buat....

sampai clinic>>>tggu turn>>>timbang baby>>>tggu turn lagi>>>masuk another
room (injection ye sayang)>>>pulang

info untuk checkup kalini...

danisha zulaikha

5.7kg @ 5m3weeks

ooouhhh ok..ada nak story mory cikit...time mama kat clinic kat 1conversation between mama n misi yang penah melawat mama time baru bersalin kat umah..begini dialog nyer~


misi: "hi..awak ni dewi kan? yang dulu kat umah tu kitorang datang melawat,time berpantang"??

mama: yup,ingat lagi eh??

misi: "ha'ah...betul la..tadi macam nak tegur,tapi takot salah orang kan...bukan dulu awak kan berisi masa pantang tu..ni ?""

mama: la...yer la..kan senang cakap dah slim jer sekarang ni..heheh...lagipon dh 5bulan wajib le nak kena slim..heheh

misi: "arr...tu la nak cakap..dh slim dah..bagus yer.hah makin cantik baby n mama..putih,kulit bersih je.."

mama: errrhhh...ehhehe, yer ke,terima kasih la puji2 ek.heheh...

~kejap je dapat bual puji memuji ni,ehhehe..pastu princess kena inject n papa sampai fecth mama n princess...yeaaaa~pulang...

mama n baby @mata bulat2..hehhe


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...