Followers

Wednesday, June 15, 2011

Kuantan~PART2

04JUNE2011 (saturday)
harini sepatutnya kena sampai umah cousin papa b4 majlis pertunangan start..however kami xsemapt hadi coz ada sedikit technical error yang sangat2 xdapat dielakkan,so sorry yaa..we can't make it....huuuh...so dah selesai majlis baru la kami sampai..tu pun coz nak fecth to mak n back 2jb...
we'r back~gerak ke jb pas maghrib...pastu singgah cuci2 mata @east coast mall,kuantan....pastu baru balik....sampai batu pahat dah nak 2am...dh drop tokmak mama papa terus gerak balik jb...huhuhuu sampai umah dah nak 4am..keletihan n terus sleep...ZZZzzzz

b4 balik...mama sempat terjah baby world untuk princess


wajah kesayangan mama
love u baby
singgah east coat mall,kuantan
ni la hasil semergian mama papa princess untuk 2d1n...ehhehehe
~b4 mama terlupa...nak share ni la rupa bottle warmer little bean tu..yang mama angkut kemana2..mama guna untuk warm'kan ebm princess...n yang besh ni boleh guna in car.cara guna juz plug in kat tempat yang slalu kite charge hp tu...n kat bawah warmer tu ada button untuk set kan bila nak guna in car/home....bila guna in car suhu kena set ke 70`degree ya..bila at home juz 40`degree je...n boleh gak guna untuk warm kan puree @ bubur nasi si manja bila dah start solid food...so, no woories la kan if terlupa/ takde flusk @ thermos tu..hehehe.so far, mama dah guna 6months n semuanya elok...juz kena sabar la 7-10minutes untuk warm''...so be prepared awal2 ek moms~

2 comments:

  1. hi dear! congratss you pemenang utama bagi my contest.. DO I LOOK GORGEOUS IN KEBAYA! please email me your full address and contact number ASAP yea! :)

    ReplyDelete
  2. @NeenaAnuar ALHAMDULILLAH~sorry lambat reply...mama zulika dh email u...SPECIAL THANKS ytaaa...muaaah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...