Followers

Tuesday, May 10, 2011

8-9may2011

08may2011 saturday
harini plan nak g tanjung leman saje nak jalan2 tengok pantai kan..so nak stay over umah makcik yang ada tenggaroh6, plan nak g dalam jam2-3pm tapi nak ajak mak ayah skali, ayah pulak ada kerja sampai malam tunggu punya tunggu lama sangat dah nak malam so terpaksa jalan gak n ayah xdapat ikut dis time..huuhh
sampai umah makcik tenggaroh6 dah hampir 9pm, rehat2 kan badan, dinner,pastu terus tido...kepenatan hehehe..coz b4 sampai tenggaroh dah simpat singgat carrefour n giant nak cari barang ckit.hehehe..so gud nitezZZZzz.
09may2011
yeeeeeeeeeeeeh~harini nak g pantai..ehh salah nak g tanjung leman..yer tanjung yer..ok ok....dah breakfast,dah siap2..yuk ke tanjung...harini last day yang pertanding memancing pesisir pantai tu anjuran harian metro...n main purpose mama nk g ialah saje naj tgok n jalan2.hehehe, so kami bertolak dari tenggaroh 6 ke tanjung leman adalah dalam15-20minute n sampai dah nak dekat 12pm..oooiiiuh! panas tu..tahan jer la.nak sangat kan..hameeeeeeeeeeeek ko..hahahaah, mama round2 tengok apa yang ada pastu bentang tikar kita picnic kejap.pastu rest2 pastu bual2..pastu balik...hehehehhe. ni je activity our weekend kali ni.hehehe.
malam ni balik desa tebrau,umah mak ya...ok2..dah sampai umah penat lagi..nite2 uooolss~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...