Followers

Tuesday, May 10, 2011

I'm Yourss 1st Contest

I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous In A Kebaya?
join yuk...click banner

mama blogwalking lagi..dan lagi..mama jumpa blog yang besh ni pulak nak organize contest "I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous In A Kebaya?" so apalagi mama kan syuker pakai kebaya..walau xbanyak mana pun kebaya yang ada,lagi2 lepas princess ni kuar kan..heheh, so mama carigali picture mama yang rasa paling cun meletlops untuk mama uploadkan n joinkan ke dalam contest yang besh ni...hehehe. tenkiu yang dear gojes buat contest ni...saja mama test2 power lepas bersalin n dalam tempoh menurunkan berat badan ni, mana tau n nasib badanku bertuah...yeeeeeeeeeeah~

ni dia picture mama yang gorgeous =)
so how? ada can nak menang x??

xperla...mama try test power je..ni picture pakai kebaya after 4month bersalin...apa??? yer2 mama dengar,harus di slimkan lagi ya wahai body....yeeeeeeezzza~

ok2...kawan2ku yang gojes, mama tag ya:
cik sue yang cun
cik dalie yang meletops


p/s: mama xde location yang unik+menarik lorh...xsempat nak terjah tempat2 gitu coz si kecik nak melekat je dgn mama....hehehehhee

2 comments:

  1. wow! nice kebaya & nice pose too!

    TQ so much coz mama sudi nak joint contest I yg tak seberapa tuu.. so far criteria ok.... cuma mama punyer link yg kata nak joint click banner tu takder pun link nyer... hehe.. tapi takpe.. sib baik ade 'dear gorjes' with link kat dlm entry mama tuu... so kire diterima laa..

    so Good Luck & all the best to you mama! :)

    ReplyDelete
  2. @NeenaAnuar
    ah ah la dear...eh, xper2 nnt mama try adjust balik yer..tenkiu2 =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...