Followers

Friday, August 1, 2014

SYAWAL 2014

ALHAMDULILLAH, diberi kesempatan untuk merasai nikmat hari raya eid fitri tahun 2014. dapat sambut syawal dalam kesederhanaan, yang penting bersama insan yang tersayang juga disayang. thanks my dear:

SUAMI : mr. iwan mohamad faiez untuk menjadi orang pertama mama bersalaman n minta keampunan di hari raya ni. menjadi "khalifah" penyejuk di mata penawar dihati.menjadi suami, teman juga tak lama lagi jadi daddy untuk baby kite yg bakal lahir..ehheheheh

mydear hubby

MAK & AYAH: yang sentiasa ada dikala anakanda suka & duka, insan yang sentiasa membantu walau dengan apa cara sekalipun, dua orang manusia yang pengorbanannya tiada tebalas, yang hingga kini masih ku harapkan..insan yang selamanya disayangi,dirindui, yang takkan pernah membuat sakit pada diriku.

sayang mak&ayah


ABANG2: hehehe... ada 2orang abang..yang sulong n 2nd brother, both handsome guy, i do love u.. thanks banyak tolong adik n support time adik down susah. korang always be my hero laaaa..

sayang abang


ANAKANDA: myprincess Danisha Zulaika (chacha) , dah  almost 4years old tak lama lagi.heheh, mama always love u baby, sayang chacha even suka tantrum tak tentu pasal..kihkihkih.. mama will always be by ur side walau apa pun terjadi yer.... 

budak comey

AL-FATIHAH anakanda (arwah mohamad zuldanish fitri) dah al,ost 5years masa berlalu... rasanya macam baru je mama lahirkan danish kan.. arwah lahir betul2 malam raya 1syawal 2009 , sekarang mama dah pergnant lagi...insyaALLAH... bulan syawal juga lahirnya.. for u my dear hero..mama rindukan danish...sampai kite bertemu lagi ya sayang....love u sayang.

alfatihah sayang

SALAM LEBARAN ~ MOHON MAAF ZAHIR BATIN andai ada kesilapan dari diriku, & keluarga mohon dimaafkan, dihalalkan segala yang dimakan & minum sengaja atau pun tidak, dihalalkan segala perbelanjaan ke atas kami, mohon doa untuk kelahiran yang bakal tiba, juga mohon doa untuk dipermudah segala urusan , diperluas rezeki, AMIN. tq




daddy love mama

kesayangan mama

expected due date : 10-08-2014 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...