Followers

Thursday, November 26, 2009

Aku..Teman2..Kengkawan....

hmm..tetiba tengoK pict kat laptop terbuka plak folder time Muda2 dulu..ehhahaha..den teringat

kat members lama..jd aku upload la memory ni..buat tatapan aku n kengkawan...alalllllalala...


raya celebration~2008 (dr kiri: aku,lia,eda) dat time aku dapt miss vogue..haha..vogue la sgt


ntah ape2 je aku...


aku bersama kengkawan y suka merayap malam..heheh (time g Main campus KJ)



pict y dh d curi dr azi...(izin ya) lalalla..gurls MPM....


sports carnival kt TLDM LUMUT PERAK, perg...panas giler time ni...maklumlah kt tp pantai



dgn indian dancers time show kat college..hhehehe



posing....kat KLCC



posing sesama kawan...hehehhe..yer2 je smua

yer2 je aku...nyanyi la konon..heheheh

mak eih" pompuan makan pun sepah2 hhahahah


ni time wat community service kt old folks house jb (muka minah2 yg kena layan warga2 emas..)

disebalik jeriji besi...time netball friendly match unitar jb vs kym
(time ni jb menang..hehehhe,bangga seh)


minah mpm's yg brangan...hehehhe (dr kiri: eira,aku,is,azi,fida,wani)


ntah ape2 jew....kat lantai pn jadi....


ni aku..dlam kegelapan.....hehehhe


time nyibuk kat kru dunia anita"


minah2 bawah pokok...hehehe


budak2 management badge july06


lalalalaaaa.....nyanyi time


appreciation nite kt singgah slalu danga bay jb, ~2007


mamam time..heheh dr kiri (ena @ comby, azi,nbila,5ruz,aku)


party time skool "5science gangs..(kat umah hanif plak tu thnx tn.umah..hehe)
(dr blakang kiri: dila,alin,nadia,raziah,ros,aku,huda,sue,umie,****(lupa name),dalie )


ni time wat pentomen maulidur rasul ~2005


debate team ~2005 (dr kiri: rafi,syeb,hidayat,dalie,raziah,aku,fina)

3 comments:

  1. haha..
    nama dye anita la puan dewi oi..
    cepat sangat lupa yekk..hihi

    muke aku tak bole blah siak dulu2..
    kihkih klakar..

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    betul la ko dewi..
    simpan lg gambar2 ni..
    tp best la tgk..
    sedih and kelakar pn ad..
    tak tahan tu yg belakon mse maulud nabi..

    ape2 pn miss u all.!

    ReplyDelete
  3. yer la...ak sendri simpan pn ak gelak2 tau..
    sang puteri: wep, kn time aku branak tu byak urat2 putus..tu yg xbrapa ingat..hahahah
    yang sebenarnya: klakor giler beb time pentomen tu..yer2 je kan...heheh,lg2 time kite debate..si rafi mcm real je bcakap..hahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...