Followers

Sunday, December 18, 2011

BIRTHday Present


ALHAMDULILLAH...masih ada yang sayang....hahahah.....wah entry macam mood jiwa-jiwa...well u know me..hahah...huurm...bear hug for u dear...coz???? because of you...eh' eh....rumble aper ni...hahaha..actually, mama nak say thanks to mama lia @ masliana nazar yang ingat birthday mama & baby nisha kan..even ada belated present kan..ehheh (dah untung orang nak bagi), thanks yer susah susah pos kan present untuk mama....lain kali xyah lah....xyah pos untuk mama je...pos skali untuk baby nisha...ahahhaha....ingat tau...baby nisha dah jeling-jeling present mama ni...hamek kau...dia buat comforter...hhaha..jealous seyh anakku ni...if abang danish ada siaplah tambah present lagi..ahahah...nak tau aper tak present tu????? jap..jap...




**********************************************
*****************************************
**********************************
****************************
***********************
********************
****************
************
*********
******
*****
****
***
**
*



ni la dia...besday present from mama lia..to mama wiwi....hheheh...katanya besday present baby nisha akan dibagi kemudian..hehehe it's ok..mama tak mintak pon...ahahah, sumber dipetik dari



**************************************
**********************************
*******************************
**************************
**********************
*****************
*************
**********
*******
*****
****
***
**
*


yang ni present untuk adinda (mama) yang kekanda (papa) bagi.....





thanks kanda....muaaaaaaaaaaaah! ehehhe...jangan lupa claim dinda tu.ehehhe

kanda....dalam hati dinda macam ngidam yang birkin hermes tu.... (hahahahah.....berangan lebih) kanda sayang...kan jb dah ada JPO, so...if susah nak carikan birkin tu...kira coach or burberry pon accepted yer...ahhahaah (nasib la kanda....)

******************************
****************************
***********************
******************
************
********
*****
****
***
**
*


yang ni papa belikan untuk DANISHA DEWI ZULAIKHA....reminder yer...ni just pre-give yer...the real one...~one the way~ ahhahhahha......boleh la..buat maen-maen...nanti mama papa kasi yang best eh.....tunggu....=)



ooouh.....again....thanks JPO (JOHOR PREMIUM OULET) at least ada gak yang pre give untuk mylittle princess kan...ehehhe.... yeeeah~ baby GAP =)



for this time being..ini dulu eh sayang,...muaaah!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...