Followers

Monday, December 12, 2011

TIRAM INDOOR WATERPARK- JOHOR BAHRU



03december2011~ rasa mood macam nak lepak2 main air je....so, secara sukarela mama papa decide nak ke TIRAM INDOOR WATERPARK..located kat TODAY'S MALL ulu tiram johor...wah...suka ek..dalam mall ni leh mandi...kat johor ni la yang 1st tau..ahhaha....lagi2 dah ada anak ni..rasa diri sentiasa muda n keanak-anakkan..ahhaha, best la...if x, memang malu-malu nak gi tempat2 yang sesuai untuk kanak2 je kan???? ahaha...if u all nak g jugak...meh review sini

memandangkan weekend open from10am-10pm..so kitorang datang around 4pm...ahhaahah...memang full house la..kahkahkah..kan ke school holiday..ehhehe..aaah' xkesah la...yang penting dapat main air..... malasnyer nak type panjang2.ahhaah...ok ek...tgok pictures ni... ooouh jap...entrance fee:???? adult RM1O, child:RM5, ok la tu...mahal??? nak murah korang bikin sendiri la...ahahha


hahahah...dah dah la mama...xmuat la....ahahha


playland...eh...play water


bestnyer mama boleh join skali...hahah


dah penat main air....nak susu mama


cejuk....ahhah


mama baby posing


mama papa & baby in mushroom float


baby mama takot air sejuk.....ahhah


ramai kan??




tidur???? wake up baby....











penat dah mandi manda....ehehhe.sangat sesuai untuk family bersama anak-anak kecil....atau yang tua-tua nak main air tapi takot tenggelam pasal berat sangat kan...ahahaha, ni takat2 air paras lutut je...ahhahah.....yuk la...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...