Followers

Wednesday, November 30, 2011

BABY MOONWALK~ 11months old baby

sukanya mama bila baby DANISHA dewi ZULAIKHA dah boleh "moon walk" yeeeah! patutlah masuk 11month old dia punya GROWTH SPURTS bukan main mencabar...siap sampai demam tu...kali ni ada MILESTONE baru la... apa yer???

mylittle princess dah tumbuh gigi bawah 1batang ~ kuatnyer
mengigit..hehehe

dah boleh berjalan @ jalan
berpimpin ~ suka jalan laju2 n xmau dipegang...

so, dengan rasa happy ni..mama decided nak bawa si bijak ni pi moonwalk kat tempat yang luas n if terjatuh xla sakit sangat...so, mama ajak papa g "TAMAN BUKIT LAYANG-LAYANG, pasir gudang Johor'' - memang terbaik la kan...luas tempatnya , angin pun sesedap rasa n ramai orang n yang best ramai kawan2 mylittle princess...so, she so excited la...ehhehe....mama layan princess sampai mama yang kepenatan...dia??? baby cool je...siap mulut ngomel2 tgok kites....ahhhaha...best kan experienced as a new mom??? lagi2 orang yang macam mama yang dah merasa kehilangan anak kandung....huhuuhu...


tatih bulan eh..tatih bulan eh..sayang nisha eh..sayang nisha eh...cepat jalan sayang....


















0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...