Followers

Wednesday, November 2, 2011

Giveaway Yanmieonline.com

harini mood mama sangat tak berapa rajin...so, terjumpa pulak blog yang buat give away se simple n se easy ni..mama nak try test my luck...syarat nak join sangat mudah yer..ok, yuk join! click pict below.


so simple punya contest , ringan kepala otak nak join....hehehe.. sebagai mematuhi syarat..mama nak cakap yang mama sangat suka blog yang sangat senang nak loading & scripting yang tak panjang yang boleh buat semput lappy mama ni.heheh...dengan blog kak yan yang ada ni...mama admire kat flash header..sangat cool...just lebih menarik ik dapat customize font size, color, n lagi sesedap rasa if ada the power of color...meanwhile playsafe with color-color yang tenangkan hati...perlu juga color-color yang girang-gumbirakan hati...(wah.... mama macam yer2 je kan...) eh..kite buka complain just my 2cents....apa-apa pun i love u kak yan...so simple la giveaway ni...yeeah!


giveaway period: 24/10/2011 ~ 11/11/11

untuk mengelakkan rasa mual dan loya kakak penganjur yang cool ni...i would like to say... “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...