Followers

Saturday, June 2, 2012

BAHAU- era hotel

1-2 JUNE 2012   

lambatnya mama nak update story... hahahha....termalas la...ehheh, so dah terbasi citer ni, jadi mama upload je picture,.... ni ada jemputan kat bahau,so sambil memenuhi jemputan sambil mengambil kesempatan..ahhaha... as we know..BAHAU just a small town... nak stay over 5star hotel??? eheh,carilah if jumpa... (padahal xberapa mampu) ehhehe. so kami booking ERA HOTEL,BAHAU SILA pastika kite early booking pasal time2 orang mengawan school holiday memang banyak jemputan khawin..n ni lah tempat orang selalu stay..ehheh



mama n princess tecik singgah rumah pengantin before majlis keesokkan harinya



dah sampai BAHAU

muka anak mama...tengok eyelashes dia...hahahha..jealous....

we love breastfeeding.. dimana2 sahaja...tetap pumping...untuk my princess!!!

papa layan nisha maen2 kat padang jempol...color matching kan...heeh


on the way....nampak railway...ehhehe

era hotel

mama n minah bunga

posing jap =)


hotel agak sunyi...seram....hehhehe
wah ada karoake....ahhaha...tapi dah close down...lalallalal

my beloved breastfeeding gadget

do make sure...ada fridge yer...semua tu susu nisha..ehhehe
nak p umah pengantin..posing dulu..hahaha






before balik..nyinggah shopping dulu...aper ek..nama mall ni..luper...hahaha


mamam kfc bahau..ehheh



lalalalalaaaaaaalaalalalalla...........ntah la...xtau nak story aper lagi..dah lost memory.... hahaha






























0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...