Followers

Thursday, May 24, 2012

DIVA karaoke Taman Suria

BIRTHDAY~ TOK YA

ter'rajin pulak nak buat entry ni..
this time nak wish "selamat hari lahir ayah a.k.a toy ya..semoga dipanjangkan umur, diperluaskan rezeki, dipermudahkan urusan"


so, semalam (23may2012) kitorang celebrate kat senibong cove...(tempat seafood kat jb yang popular) located at permas jaya.. since dah jadi kebiasaan kitoang makan kat tempat yang sama..rating: 3/5 la..pasal rasanya sedap sesedap harganya...hahaha. nak dijadikan cerita before that mama , princess, n oma belikan tok ya birthday cake dulu sambil menunggu papa n atok balik kerja.. this time uncle yan n aunt veronica xdapat join , so kami berlima je..heheh..

pict makanan kat senibong xsempat amik...(pasal dah makan) hahahaah...
ada la ni beberapa pic yang sempat..hahhaha

ni oma n tok ya nisha...

ni mama wiwi n princess tecik...


pas dah mamam..kitorang lepak DIVA TAMAN SURIA (Ni located kat giant hypermarket) taman suria, kat dalam hypermarket tu.. so ada promotion untuk birthday ni..dapat buy 1hour free 2hour...eheh,, jadi sila bawa IC bila check in untuk dapat offer ni..hehehe...

yang ni ada pic yang xhebat banyaknya.. sila la jamu mata..hahah



 mama wiwi ngada-ngada


 baby mama comel


 oma n cucu kesayangan


 mr.kanda n mrs.dinda


 hahah...lepak....




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...