Followers

Friday, July 6, 2012

JOMHEBOH~JOHOR BAHRU


JOMHEBOH JOHOR BAHRU: 30JUNE & 1JULY 2012

JOMjomJOM...jom kita heboh-heboh....hehehe, dah selsai pun event ni...sajer lambat update..as usual pasal mama ter'malas. so layan pict je.. pasal siang 30june tu mama ada job andaman AMY. So siang hari mama dah lepak... ni petang baru outing lagi..dengan papa n princess tecik..yeeeah!!!


ni dalam angsana


tengok kedai blakang dah close down?? betapa lamanya kami jalan di jomheboh....

ni mama papa kat tesco nk belanja groceries~


ni je sempat kami grab di jomheboh.... =)


mama wiwi n princess tecik




that night si princess tecik nak mama yang dukung...so...

bersama hasil shopping~

see?? huggies 2pack tu, just rm50 compare to tesco rm47.97/pack... so???


we~

anak manja mama


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


JOMHEBOH ~ 01 JULY 2012 ~ edisi mama lia~

welcome mama lia & uncle baru...hahahah... slamatkan korang sampai umah mama wiwi lom mandi ag... so sorry xdapat nak reply ur text...suddenly airtime kena blocked..hahaha...hamek ko.. mama wiwi dgn nightwear lagi sambut korang datang..hahhaha, lagi masak bubur si princess kecik...hahaah...sila lah masuk wahai tetamu ku... mama lia (panggilan si princess tecik kat masliana mohd nazar~ my best friend..). jap2 update pasal mama lia : 

age: DAH tua ahhahah... same age dgn mamA wiwi (minah ni lahir hari merdeka tu ~ )
marital status: single, kekadang available kekadang tak....hahahahha (jangan marah)
Hp num: 019- ( rahsia ) ~bayar dulu nak tau..hahahha
homestay: kaki jalan (cik JeNaB)



SO,bila mama wiwi lom bersiap @ belom pakai susuk..silalah buat macam rumah orang yer . self service...hahah.. sementara kami siap2 mandi manda.. hahahha... tunggu ya kamo semua.... ooouh by that day mama lia came with her new boyfie n her future sis in law. sesungguhnya atas permintaan mama lia... pict boyfie dia di private kan...hahahha...macam la top model sangat kan nak sorok...hahah. ok2...korang sampai macam terawal je...or mama wiwi yang terlewat??? ahhha... rasanya korang sampai around 11.30am kan??? ahahha....mama wiwi bersiap sampailah dah nak zohor kan...sabar yew...ahhaah.... nasiblah korang mood nak jomheboh...hahahah,...

ok mama wiwi n princess tecik dah siap, yuk kite jalan...ahhahaha... sampai angsana dah pas zohor kot... terus cari parking kan... time tu crowded giler,..even ada abang police jaga traffic kat area situ...still jammed okeyh....sampailah ada budak motor ni sondol keta miss JeNaB , sedar2 ada 2orang budak lelaki terbaring kat jalan...nasiblah xde apa2 cedera... n keta yang bergesel dengan budak yang jatuh tu main speed blah gitu je...huhuhu..pity that guys~

so, memandangkan jalan sangat sesak.. gile rabak orang johor ni asyik nak shopping,jalan2...ni tengah panas pon sanggup ek??? termasuklah kami ni...ahhahah... so, dengan advice mama wiwi...kami pun parking di basement angsana...memang ada space lagi la... yang korang berebut parking tepi jalan kenpa?? ahhahaha... selamat kereta,selamat nyawa parking kat basement angsana kan..ada cctv,ada orang ronda...n ticket just RM1..heheheh.. dah parking... yuk jalan~~~~! so, dengan penuh yakin mama wiwi suh bawa stroller princess tecik kerana memang yakin tengah2 syiok jalan mesti kuar perkataan "mama nak bobok" ahahhaha..jelas tekaan mama wiwi tepat...memang digunapakai pun stroller ni,selain letak barang shopping..hahaha, cun-cun tengah panas tu kitorang berjalan....ehhehe


ni princess tecik mama wiwi

korang camwhore while mama pakai susuk ek..ahahah


kami bestfriend...

mama lia dengan priness tecik

hahaha...ni dah kat jomheboh....panas...so yuk minum dulu




tengok kawan nisha

princess tecik bergambar dengan kawan baru.boboboi.,..



panas la weyh



princess tecik redha je kena duk dalam stroller..hahahah


muka orang ter'potong queue


tengok...ramai kan orang jb...ehhehe


ni dah masuk angsana....amik sejuk aircond..ehhehe
princess tecik dah sleeping beauty...hahahah


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dah....tired...yuk jalan JUSCO TEBRAU.... pasal senang + dekat kan nk drop mama wiwi balik umah oma nanti...ehhehehheh, lapar dah.... yuk mamam... yeaaaaaaaaaaaaah! mama lia belanja...rasamas...ramas,.ramasheehehehe.


tau la baju korang matching....aisssh...sajer kan...


yeaah...maen kuda2...most favorite...hahahah.... tenkiu uncle token yang baru...hahaha


ahhahaahh....senget dek kerana keberatan disebelah sana....hahhah


time mamam.....heheheheh

tengok mata princess tecik...hahaha


sila lah mamam princess tecikkk

saya sayang kamu...even saya suka gaduh dengan kamu..ahhaah


maen kuda2...yeaaaah!!!!

maen sampai puaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!




cun-cun dah nak dekat maghrib...kami pun pulalng.....

THANKS mama lia coz belanja kami....

nextime, belaja lagi............

sehingga kite enjoy bonus besar nanti...

kite jalan shopping2 lagi./..

ehhehehhehhe...

misssssssssssssss u!!!


 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...