Followers

Friday, July 20, 2012

MENANG "pertandingan ANAKKU CHOMEL"

15 JULY 2012 ~SUNDAY




ALHAMDULILLAH......rezeki anak mama, mylityle princess DANISHA DEWI ZULAIKHA berjaya menewaskan kira-kira +50 peserta pertandingan anakku chomel anjuran KIPMART KOTA TINGGI, JOHOR.

syarat penyertaan: perlu berbelanja di kedai penaja (s&p kawaii) RM20 & ke atas

waktu pertandingan: 2pm
tempat: stage kipmart kota tinggi

 ni mama n princess lagi tunggu turn nak on stage =)




ni la princess tecik mama wiwi






mama wiwi tumpang camwhore....otw ni


muka budak tecik dengan oma..



just arrived....posing dulu


time potong kek ulangtahun ke10 kipmart


                                   tengah tunggu turn.... tengok kawan-kawan baby belakang tuh...



mama wiwi n princess tecik~~
papa n princess tecik amik baloon~






ni lah stage princess tecik bertanding

ok...now~ our turn

see... princess tecik mama wiwi sedang beraksi
eh....mama ke princess yang masuk pertandingan ni..hehhehe
tengok dia.....hehehe
ok....posing sayang
smile...tengok uncle camera
alahai....kecik je anak mama ni...ehhehe

ala alalalaaaaa.....nak ber'dancing pulak dia...ehhehe

ni dah settle on stage.yuk minum,.
princess tecik bersama tok ya...

mama papa n princess


princess tecik nak maen2 dgn friends ya......


actually, mama ada tanya penganjur kena ada kat sana what time..dorang suh datang around 1pm pasal ada sambutan ulangtahun kipmart ke10 tu... tapi pasal semalamnya mama papa n princess tecik g family gathering kat teluk ramunia johor, so kira badan penatlah...ehheeh... kira cun2 around 1.30pm kitorang pun sampai..ehehe...ok la tu..belum start lagi pun..hehehe.. 

2.30pm barulah pertandingan start.... punyalah tunggu turn ada kira-kira 59lebih peserta...hah??? lama tu...pastu sebut nama secara random.. aduh,..tunggu punya tunggu dengan excited...tapi xpanggil2 jugak...suh papa check nama princess tecik ada x...mana tau termissed ke...ada namanya..just tunggu turn je.. hahahaha... finally disebut jugak...that time princess tecik dah sleepy.. kesian mama tengok anak mama ni...macam xde mood je..almaklumlah..kena kejut time tidur dia..hehehe.

naek je stage  mama kena letak princess nisha at playpen. biar tengok interaksi princess tecik ni dengan toys (ni mama nak gelak...mama tau sangat si princess tecik ni tarak heran punya dengan toys ni...pasal semua tu baby punya...yang kat rumah mama beli berlambak2 ni dia maen kejap je..pastu wat dek...hahah...") ni pun salah satu ciri pemarkahan yang dikira... then interaksi antara mama & baby pun dikira..pastu tengok level kecomelan baby tu...siap la dengan package pakaian skali..ehhehe..yang ni mama wiwi confirm pass.pasal mama siap beli kasut baru tu....huhuhu...harga dah sama range dengan kasut mama..heheheh..(papa kata).

lepas je stage activity mama rasa lega terus papa ajak g minum..lega dah dup dap dup dap didadaku..heheh...tinggal tunggu keputusan pemenang..ehhehe...giler nervous...ouuuh anakku sayang...

almost 40minutes after , result pun berada di tangan emcee.. wah... di umumkan dari consolation prize...10-9-8-7-6-5-4- jeng..jeng...3-2 ~ dah berdebar2 hati mama...alah...naper nama nisha anak mama xsebut2 pon..alah... eh.. diumukan....tempat pertama

**************************************************************
********************************************************
**********************************************
*************************************
******************************
***********************
*******************
***************
***********
********
*****
***
**
*
 tempat pertama: peserta ini jauh meninggalkan peserta2 lain dengan kutipan markah tertinggi.......diumumkan..jatuh kepada: DANISHA DEWI ZULAIKHA ~ alhamdulillah..yeahh.....anak mama..menang!!! terus mama n nisha naek stage ,hehehe...nak amik hadiah.. stroller n hamper. =)

                                                   yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh~~~~






inilah hadiah nyer =)


terus try yer sayang..see??? sleepy kan muka anak mama...hehehe




ok....dah selamat semua....wasalam... =)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...