Followers

Saturday, December 8, 2012

makeup dinner ( 7 dec 2012)

alhamdulillah sudah selamat melaksakan tugas untuk makeupkan customer ~kak aida , ada company dinner katanya. last minute booking nasiblah sempat..ehhehe...dah la jalan jb ni suka-suka dia je nak jem kan..ehheh.. dinner di KSL Hotel,

masa start makeup jam dah around 5pm...punya lah express ku makeup kan pasal nak kena sampai tempat dinner before 7pm... so, sempatlah siapkan yang semampuku... dalam jam 6.30pm..si siap sekali blow rambut and set sikit. maaf ya my dear customer if ada salah ,terkurang or terlebih apa-apa..

again thanks untuk choosing me ~~ 

before touch up  pun dah cantik kan..


sila abaikan saya yang comot tu..ehhehe... super busy harini..



siap posing super model la...cayalah akak~~

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...