Followers

Monday, December 21, 2009

DECEMBER...Membawa tuah"

13dec~besday...dpat present dr hubby..
19dec~furnitue...hubby beli bedroom set + new home deco....
21dec~Won Contest...dpt present dr maybelline..
31dec~1st anniversary...honeymoon lagi..hehehhe



Maybelline Simply Fabulous
i just wonder how lucky m i dis month..9.10am my cell phone ringing..
adalah sumbody introduce itself from courier service bagitau ada kiriman untuk aku.dia cal nak make sure aku ada kat umah..pasal dorang ada datang b4 tp xde orang dat time..(if pos laju,hurm! xde maknenyer dorng nak cal @ datand 2nd time..paling kuat suh kite amk sendiri kat P.O) ..ntah la..setahu aku, xde plak beli @ pesan apa2 untuk pos kat umah ni...tgok kan je lah apa yg di hantar..

11am sharp..someone knock my door...JEng..JEng.."
mak yg received benda tu..aku kat bilik lagi...mak pun bagilah benda tu kat aku...


wooopss!
I've Won "Harian Metro Maybelline Simply Fabulous" 2nd Prize Winner...ooops...ALHAMDULILLAH....YEAHHHHH!!!


Lalallalalal.......the prize wads Maybelline New York Hamper~worth RM450....HEHEHEH

P/S: the best part is...i really forgot biler aku hantar contest tu,ingat 'try n error je" skali rezki daa... hahhaha...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...