Followers

Friday, November 2, 2012

Aqua Doodle

yeaaah.... mama bought anoher new toy for little princess.. dengan tahap kerajinan anak mama sekarang ni... tak sanggu melihat wall cantik dirumah di senikan oleh anakku..hahaha. so mama decide nak beli AQUA DOODLE supaya si tecik ni yang almost 1y11months  ni tak lagi meluahkan hasil seni di merata-rata tempat...ahhahah.... aper tu aqua doodle???? ni playmat yang leh di draw atasnyer menggunakan water ink... so kat magic playmate ni je leh digunakan..kat paper or wall tak kan ada hasilnya..hahaha..

mana nak beli ni??? kat TOY'S ''R" US ada.. memang cun... harga pun cun..hahahah
harga dalam  +-RM50


NI princess tecik punya...mama wiwi belikan...
 cute je...hehehhe
PRODUCT DESCRIPTION
This is made of safe and soft materials. Your baby and toddler can just refill the writing pen with water. Once the water touch the surface of the mat, the ink will appear, so you can do a lot of activities with your baby.
The image will disappear in 5 minutes time. If you don't press too hard, the image will disappear in 1 minute.
This sheet is as 55.5x30. 
 
mama beli online.... here ENJOYBREASTFEED

yeaaaaaaaaaaaah.........selamat meluahkan hasil seni anakku~~!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...