Followers

Wednesday, March 11, 2009

MyFrenz...

hmm...07march'09...my frenz bro' Gobalan wat 'house warming opening' kat apatu tempat perumahan baru kat setia tropika..ramai gak orang datang, almaklumlah ni kan 'indian family' smua kaum2 dia je la...but ada la gak malay'chinese'..jadi aku n hubby yang d undang xla malu sangat kan..so kitorang wat selamba je g sana..datang2 je confident nk g serbu wat suprised kononnya..at last dapat cal yang aku dah nak salah umah..ahhahah..umah orang laen da..patut la ada ballon2,meriah2,cam party kanak2..ehehhe...


bila tau salah umah..kitorang wat xbersalah je..trus bla n g uma yang betul..nasib dat time xmasuk lagi..hahaha...setibanya d umah yang betul,kitorang di sambut ...pergh! macam la vip..yer la i ni quite closed dgn bro'gobalan ni...heheh..hmm..dia bawa la kitorang take a look kat umah baru dia...nice maa..jealous gak aku..huhuh..tapi hubby aku nk sedapkan hati aku..dia pun bersuara la.''dinda, nanti kanda buatkan umah lagi besar..cantik,yer.." aku pun released la ckit...if x..ngaruk gak aku pasal jealous ni..hehhehe...jadi dat day dapat la aku mamam free' kat umah tu...heheh, n dpatlah snap beberapa pict wat kenangan..



2Bro'Gobalan...>cepat2lah jd Inspector Mazlan (insyaALLAH,he wish nk convert 2muslim..)



miss u al ma beloved UNITAR gangs..

1 comment:

  1. terima kasih kerana mengikuti blog saya. selamat membaca.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...