Followers

Wednesday, April 27, 2011

bila mama~papa berDATING

dah lama rasanya mama papa nak plan nak dating nak overnite nak latenite nak kasi disable our curfew ni..ehhehe..opss~jangan salah anggap yer...ni bukan kes tak sayang anak..tp kes nak kasi hangat hubungan suami ister~hehehe. so nak dijadikan cerita our princess danisha yang kiut miut tu pun mama serahkan dalam jagaan atok n oma..dengan berat hati mama papa pun gerak keluar..jam menunjukkan near to 9pm lorh..alahai..xmo lewat2 sangat..nanti abis lewat gak,papa pn kerja esok pagi..princess kecian lama2 tu..time nak gerak tu dah kiss-kiss princess(muka princess nampak sedih je,alahai).
kemana ek mama papa nak g.. so far at jb ni bukan lew banyak tempak nak hang over pun..lagi2 bagi kaum ibu macam mama ni sangatlah xmanis if nak ke club..or lepak2 di kawasan yg sewaktu dengannya...afterwhile, we decide to have our precious time kat redbox je (tempat ni dulu our 2nd home..untk entertaint client)..d jb baru ada 2je redbox..1)redbox plangi 2)redbox jusco city...we preffer kat plangi coz kat jusco xbesh la (bagi mama papa la).
sampai je jam dah nak 9.30pm, sempat singgah cold storage jap..(nak cari dehumidifier lorh...cian mr.matrix mama, bau smacam je dah 2-3 hari ni)..pastu trus naik atas..ehh.ehh.ehh, dah lain layout design la..n staff skang more friendly..hehehe, mama pun register den trus ke our romantic k-rom, betul2 depan buffet punya tempat (buffet time 9-10pm) n before start sumbangkan lagu2 ni..mama papa pun melantak dulu..hehehe.as usual redbox min hr kena la 3hrs ya...so mama papa pun beraksi from 9.30pm-12.30am,(xler straight melalak je..hehe) samapai la cukup time kami pun checout..eh-nanti-nanti..nak share ni..dat nite mama join game apa ntah nama nya..belasah je la..suka2 kata 1of de staff tu..game kena teka no.dadu(edisi game zaman p.ramli~hehehe)..ada 50biji dadu, pastu ditutup n digongang2 den kena tekan total no.dadu yg nampak tu (paham ke mama cakap pe??? yer kan je ek) so...kita tengok siapa yang kena>>>>ahhahah,mama memang xreti la benda2 gni..buka kaki casino segala pun (edisi penafian xsuka math) memang jawapan mama ke longkang..hahah,kalah lew mama..xyah la tunggu lama angkat kaki je masuk bilik sambung sumbang lagu ek...ehhehe,
overoll malam tu sanagtla besh..(edisi malam jumaat~xmo pikir apa2 yer). yang xbeshnya bila kami lupa "mana mr.matrix mama parking" ek? ahhhh sudah, dh td kelam kabut naik..pastu xtgok kat basement mana park..duk tanya security kat parking pun dorang xtau(edisi pemalas nak tolong customer).hahah, mama papa duk la keliling basement1>2>3 cari mr.matris tu..dah la parking ticket rm3 dah dibayar..ni kena out 15mint je..lebih kena byar lagi..punya la pusing cari ...rupa2 mr.matrix betul2 ada kat area yg security tu jaga..ceh~hampeh!.kena bayar lagi pulak tu..papa pun panas hati dgn si pemalas tu, siap brenti depan dorang n hon2...(mama dah amik nama dorang..siap2 nak complaint kat management)...lega rasanyer sudah ketemu mr.matrix mama,ending kami pun pulang ke rumah...
sampai umah mandi2 terus angkat princess nisha masuk bilik...rupanya dia mrajuk xdibawa jalan..hahha, nangis punyalah kuat bila nampak je muka mama papa..takut papal, siap ngamuk2 lagi si kecik ni...last2 mama dodoi2 peluk2 manja2kan barula reda..(edisi dah pandai nak perhatian wahai anakku)..sampai mama papa tertido....muaaaaaaaaah~caaaayang anak mama

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...