Followers

Wednesday, April 13, 2011

Jalan-jalan Bangi~Kuala Lipis~Cameron Highland~KL (PART 1)

24 MARCH 2011
Harini sepatutnya hari checkup princess danisha kat klinik kesehatan keluarga, appoinment 9am..however mama saja lewat2 kuar umah..dah nk 10am bru sampai klinik..skali dorang dh buat system baru daa..datang kena ngam2 jam appoinment~ehhehe, so mama kena tggu semua case settle baru mama bleh checkup..mak aiieh' lama tu...dah la slow..hahah, pastu dat day mama papa memang plan after checkup princess nak terus balik Batu Pahat (BP) , fetch mak n abah pastu nak gerak ke bangi...ni dah terlari schedule so, mama dengan rasa tak bersalah g counter n request nak posponed appoinment to 31march dgn reason ada urusan nak settle cepat ni..hehehe, jap-jap dorang check kat record..memandangkan dat day bukanlah urgent appoinment juz monthly basis checkup n nak inject baby si my request terus di accepted =) selesai je renew appoinment mama papa pun bla dari situ n terus balik ke BP.


princess on de go



mama n princess @BP (edisi kain batik-hanya pada waktu bpantang & dkampung)

sampai BP dah kira ngam2 nak masuk lunch hour..n dat time mak n abah pun dah siap2 nak gerak ke Bangi..(our plan nak g wedding kat Kuala Pilah) so papa beli je makanan n bawa balik umah..sementara nak siap packing barang2 n si princess pun lagi lena..apalagi, mama papa pun manfaatkan kesempatan yang ada ni untuk kelaur amik angin ronda2 kampung dgn mr.virago papa..heehe

dah nak petang barulah berangkat ke Bangi...pitstop kami untuk meneruskan perjalanan ke Kuala Pilah for de next day=)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...