Followers

Wednesday, April 13, 2011

Jalan-jalan Bangi~Kuala Lipis~Cameron Highland~KL (PART 2)


25MARCH2011 (Thursday) & 26MARCH2011 (Friday)


Bangi~Kuala Lipis (KL)

dari bangi nak ke KP adalah dlm 3hrs. dis time papa drive mr.matrix so xde lew rasa letih sangat coz my matrix tu mr. auto.hehehh..actually dis is our 1st time trip to KP, kira main redah je jalan ni,berpandukan mr.GPS yg dlam nokia C6-01 yg kekadang hilang arah,heheh...dlam try n error tu kira terer gak la.leh sampai jugak k KL, even terasa sgt jauh perjalanan..nasiblah princess xngamuk =).

actually kami sampai awal coz mewakilkan adikbradik laen yg xdpat datang n rewang2 ckit2..(mama terkecuali yer - jaga princess) kira dat day tu sampai je terus g umah pengantin n malam tu baru check in hotel~xleh nak stay over umah pengantin coz ramai tamu..n princess cepat merimas bila sesak2 ni..



punya pusing nak cari hotel kat KP yg ada mini fridge dlm room, ada yg ensuite smua tu tapi rate tinggi sangat coz we plan to stay over for 3D2N , so atlast we juz go to KUALA LIPIS VALLEY (hotel umno) yg memang smua room xde mini bar but papa dah request nk tumpang fridge kat cafe for my precious ebm tau..(ni la condition starting from now n so on bila dah ada baby).kira bila mama buat stock ebm princess papa kan send to cafe lew..n sangat2 perlu untuk kasi frooze chiller n ice packs coz de next day nak travel lagi..so kena sangat semua tu.=)



princess kepenatan..terus lepak dalam hotel



review mama about LIPIS VALLEY INN :


  1. overoll ok..but de frontdesk staff should be more friendly lew..

  2. carpet kat lobby smelly ckit..huhuh

  3. not really comfortable coz xde cctv, n bila at high floor room rasa seram sunyi sepi

  4. bathroom quite ok, but need to refurbish

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...