Followers

Tuesday, April 12, 2011

SI kecik GROWTH SPURTS

haaaiks~ entry mama nak buat pasal mylIttle princess..time2 nak beralih bulan (GROWTH SPURTS)nak tau maksudnya CLICK HERE..princess dis time dah nak beralih bulan..uaaaaaaaaaaayeaaaaaahaha! baby mama dah makin besar..dah nak masuk 4month tau..antara perkembangan myprincess:



  • dh pandai balas senyum..ketawa2 bila orang bual dengan dia


  • suka sangat masukkan jari dalam mulut sendiridah pandai minta angkat bila nampak mama n orang2 yg dikenali


  • bila nampak apa2 yg colorful suka nak capai tangan dah pandai nak grab n grib (abis dah bunga2 mama tercabut)


  • bila pakaikan baju cantik2 suka belek2 sendiri dah reti tengok tv~macam yer2 je paham pastu gelak2


  • bila lapar dia bunyi ~ekkk..ekkk..ekk (if mama buat2 xpaham princess jerit nangis kuat) bila kat diapers ada poo poo ,baby bunyi...eheekk.eehheekk (ngeliat2 angkat montot..geli la tu) tiap2 pagi bila papa nak g kerja merengek mintak dukung bawa jalan2 dulu.. bila dh penat main2 toys nka tdo xdapat..mula ngamuk..

ni pun antaranye je..so many more yang myprincess punya habit yg xlarat mama nak tulis coz princess dah bangu tdo..heheh

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...