Followers

Sunday, April 17, 2011

My MILK BOOSTER

~mama plan nak kasi princess my only breastmilk (BM)for her first month tau...so, mama kena usaha how to make more milk ya...bukan senang nak maintain susu badan untuk sentiasa ada n banyak..(for me lorh) coz banyak factor yg mempenagruhi..cara pemakanan,lifestyle,mood,family n support..n so on,mama nak sangat boleh bagi princess breasmilk til 2yrs~angan2 kena kuat ya=) so mama kena ada milk booster, even ada rumusan yang boleh support penhasilan BM tapi tekak mama dah xlalu nak hadap semua ni..dari pregnant lagi kan dh hadap ANNUM MATERNA , ENFA MAMA..SOYMILK, sampai sekarang ni bila mr.hubby sound nak belikan mama jawab "xperla dah rasa termuak2 sangat ni..bau susu lekat lagi kat tekak" (EDISI mama memang xsuka susu - original flavor..uuueweeeuk) so masa g Fabulous Mom dat day sempak grab trial pack JOY ANGEL TEA untuk mama try tengok test sesuai x,dengan mama...

my milk booster


rupa joy angel tea (proses rendaman)



masukkan dalm freezer (edisi xreti minum air panas)


cara minum milk booster (freestyle @burok benor)bukan senang nak telan aroma n rasa ala2 jamu ni..heheeh (time 1st trial je,now dah sopan dah kaedan minumannyer..ehhe)


perbarisan EBM ku,diketuai oleh mr.avent,diakhiri oleh mr. jingle jungle =)


(hasil 2hari tenusu kat umah mak @ thanks mr.milk booster,adalah increase ckit hasilnya=) )

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...