Followers

Thursday, April 28, 2011

Danisha Zulaikha 4m16d


harini merupakan hari checkup myprincess danisha zulaikha yang ke 4 di klinik kerajaan..ni merupakan routine checkup yang perlu dilakukan bilamana anda mendaftarkan anak2 anda diklinik2/hospital kerajaan.appointment 9am..sampai klinik 9.15am~negnegeggegeeehh..nak kata jalan jam, jarak klinik dgn rumah 5minit je sampai.hehehe...dlam perjalan,mama tengok muka princess masam..macam takot2 je..biasenya bila g previous checkup mesti kena inject~apalagi menjerit la diaaaaaaaaaaaaa...kecian anak mama...tapi harini???
sampai je klinik mama amik no. tunggu turn xsampai 10minit dah naik no. ni...(mama harini berdua je dgn princess~xde yg teman).wah,bagus r..cepat dh system ni..rupanya memang harini n time ni dah d setkan untuk yang dah booking masa last checkup.so, perkara biasa ialah..timbang baby,alhamdulillah, princess mama xlew bambam sangat tp most important princess mama sehat.kan?kan? pas timbang tggu turn nak checkup lain2 plak..pun xsampai 10minit dah dipanggil..jeng,jeng,jeng....muka princess takot je, skali nurse dalam tu cakap "alala comey2 nyer dia...jangan takot yer harini xde inject apa2..baby boleh rehat" wah~terus princess senyum2..macam paham je si kecik mama ni...heheh, slesai checkup..(princess sehat n perkembangan usia-berat-mental,physical development semua normal...alhamdulilllah...mama dibagi date next checkup...31may2011~see yaaaaa

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...