Followers

Friday, April 8, 2011

Port Dickson, Pahang (PART 3)

at last sampai jugak d port dickson, n kami telah pun booking apartment room type untuk holiday kali ni..samapi PD dah petang, n xdapat round pantai coz princess macam dah keletihan sangat n malam kami dah prepare nk BBQ, So mama baringkan princess dlam bilik n papa mama rehat2 sementara nk tggu time panggang memanggang~


princess dah kepenatan



view dari our bedroom

****************BBQ YUK!**************BBQ***************************************


dinihari dah pun dikejutkan oleh princess...heghehe~sebenarnya kejut papa mama solat...instead of nk susu..hehe,dah settle urusan pagi2..mama pun ajak papa round PD, pastu tengah syiokk2 jalan princess ngeliat2..merimas..rupernya dah poo poo..ahahha,kena balik saln diapers jap la ek...pastu sambung jalan(princess minta mak tolong tengok2 mama papa nak main air~ehehh)


mama n papa yg telah ditinggalkan...hanya melihat mereka sahaja~huhuh

dah naik bilik ingatkan kejap je,skali terlama la plak , yang lain2 dah turn ke pantai n dah n berlepas ke pulau dgn boat~huhuh, xdapat ikut...n xdpat jugak nak join maen banana boat tu..huarhahah~ takper2 nextime nak g pantai nak lanyak benda ni puas2..(sabar ya wahai hati


kelihatan pulau kecil yg dkatakan oleh pemilik boat, ada penduduk setempak melihat kelibat kiai menunaikan solat jumaat bersama jemaahnya disiti (kiai yg dimaksudkan telah meninggal dunia ketika itu )


after dah penat melihat mereka enjoice main banan boat mama pun decide nk terjun swimming pooL (EDISI eksen ~ can't swim r..mama penah lemah dolu2...seriauuuu ckit~gud reason ek')n papa pun melayan anak2 buah kat pool tu...n mama pun teringatkan princess kat bilik..cian pulak terus btau papa nk naik bilik...ta ta semua...


pas semua dah naik bilik.n lunch...kemas2 pastu siap2 nk balik...hahah~kejap je kan...xper r..nak lama2 lg besh honeymoon ber2 je kan.hiihkhih,so we went back to JB~



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...