Followers

Friday, April 8, 2011

Jalan-jalan Port Dickson,Pahang (PART 2)


13-14March2011


harini bermulalah perjalanan "kami" nak ke PD, but before dat..mak ajak g jemputan kawen plak kat area kampung..so mama pun bersiap2 la nak g jemputan, n for dis time mama kena be prepared ,ebm??? ...most important kan.kan.. yang mama kena double check for sure dah packing 1)cooler bag (complete with ice pack @ chiller) 2) stock ebm princess (dah simpan dalam cooler bag) 3) car & home bottle warmer ( important nk kasi hangat ebm ) 4)nursing cover (untuk menutup golden area mama) ~heheheh...ni kena letak kat dlam seat area coz nak guna..xleh letak kat bonet..syusyah nak amik time nk pakai...



mama posing2 dah ready nk g jemputan


mama dah siap packing ebm =)




gadget nak mula operasi pengepaman

(sila buat2 xbrapa nampak aksi2 sepah tu...)



muka confident nk pump dalam kreta 1st time


(thanks 2 mr.hansem spectra3 n car power inverter)





pumping time...



******


*****


****


***


**


*




hasil pengepaman (yang normal & xmeriah macam moms yg laen)


travel kali ni papa bawa mr.wira je coz mr.matrix mama kena admit icu apabila abang yan telah ter"excident" dengan orang yg sangat hati kering..huhu, so mama duduk kat seat blakang je la...senang nk kasi princess baring n handle princess when need to change her diapers*wink*

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...